Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art
Цристал камење Дисплаи (око 1 мм)
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Примена сребрне перле са екрана је веома лако. Тхе Нобле ефекти, који могу да призвати, готово неограничене. На ноктију депоненти као појединачних комада, разбацане у групама или у различитим величинама може да се користи. Посебно је корисна је једноставност употребе и комфоран уклањање из екрана.
Пре него што је са перлама из кристално камење екрана (приближно) 1 мм иде на дизајн ноктију, ноктију конструисан као и обично. У испрајмирани природних ноктију жељени Ц-крива је формирана у слојевима. Онда су рхинестонес су смештени у последњем увек влажном слој акрил, фибергласа или гела. За ово, четкица је натопљеном гелом, плочице придржавају благим четком и може се чувати на ексер. Би лечење под УВ светло за гел или сушење ваздуха за акрилне нокте сетова су рхинестонес придржавају чврсто на ексер. За дуготрајно чекање и екстра дозу сјаја премаза чини један. Посебан гел се примењује да попуни нокат и лечи. Кроз употребу чистача и пољском нафте, отпорна на огреботине Финисцх добије жељени дуготрајну сјај.
Мере
+
0.025 Метар (m)
0.005 Метар (m)
0.025 Метар (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни