Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Наила фолија
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Наил Фоил - Злато - за племените и гламурозних ноктију уметности перформанса
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Наил фолија у злато је идеалан да донесе наил арт брзо и са преокрет на ексер. Дизајн је потпуно другачији од примене боје или гела боје, постоји безброј начина да се процеса сјајну фолију. Је стајлинг савршено, стварајући печат са длака или јасно капут заштитни слој и осигурава дуг сјај и гребање и ударце површину.
За наил арт креације са нокте фолијом - Голд Наил површина мора бити чиста и без масноће. Идеал је прелиминарни чишћење чистији и Зеллетте, тако савршено пријањање филмског лепка је загарантована. Лепак танко примењује на нокта и благо осушен. Боје сама суштина Милки транспарентном, пренос филм може се поставити и притисне са дрвеним штапом или Спот Свирл. Након потпуног сушења, заштитни филм се лако може уклонити и злато фолије сија у металном сјаја. На крају врх премаз се наноси, завршити затвара ексер и повећава сјај и трајност. Ако нокат фолија користи на Гел Наилс, градитељ заменио лепак. Гел слој је унапред излечити, након убацивања ноктију фолију коначни очвршћавања одвија под УВ лампом.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни