Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Наила фолија
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Наил фолија Раинбов - за блиставим ефекте на нокат
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Упадљиво шарене пренос ноктију фолија дуга долази заједно. Блистав наил арт елемент је погодан за модерним дизајном вечери, као и за дан. Једноставан за коришћење трансфер нокат фолија је фиксиран са посебним адхезивног филма о природних ноктију, на моделирању нокти се може користити и као градитељ лепак.
Када се филм обрађује са фолије лепком, ексер плоча мора бити чиста и сува. Са чистију и Зеллетте масноће и прашине може безбедно уклонити. На нокта, танак слој лепка, то може затегните док не постане транспарентно. Ако у овом стадијуму, фолија се примењује и притисне. За ово је да користите већи спот вртлог или дрвени штап. После неколико секунди лепак је излечен и заштитни филм се може уклонити прстима или пинцетом. Сличан поступак се придржавати приликом, уместо лепак Градитељ се користи за лепљење дугиних боја фолије. Ова метода се првенствено користи за акрилних или гел ноктију. Јасно гел се кратко излечен, онда сегмент филма се притисне на своје место. Више Аусхартдурцхганге гарантују грип. Ноктију се затим може даље уграђеног допунити са више нокат или затворене складу са тим.
Производи могу мало разликовати од слике продавници!
Мере
+
0.025 Метар (m)
0.025 Метар (m)
0.045 Метар (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни