Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Стакло Кристал камен Дисплеј 2 мм - Рхинестонес за Наил Арт
Детаљи
+

У наил арт стакла кристала камена дисплеј 2 мм садржи све оно што је неопходно за завршетак ексер дизајна за елегантан пенушава наил арт. Мали кристални камење може представљати екстравагантне рефлексије појединачно или у групама, или бити постављени на упадљив и маштовите образаца. Печат на крају осигурава трајан захват на акрилне или гела ноктију.
Пре рхинестонес 2 мм се може уградити у моделирању каменог екрана стакла кристала, као и обично пажљиво изградњу ноктију. Природни ноктију се подноси, храпаве и обложени премазом, база гел пружа добру основу за каснију моделирање. Наил је изграђен у различитим слојевима на Ц-криве, кристали стакла у један од слојева или у завршни слој се затим уграђена. За ово, плочице једноставно утисне у влажном пластелин, пажљиво умотан и лечи. Важно је да нема празнине између камена и акрила или гела остати касније, па може изазвати непријатне лифтингс. Је Наил инкорпориран и изградили циља ексер, доноси коначну печат који држи ексер и дуготрајну сјај. Заптивање гел се примењује и лечи под УВ лампом. Третирањем површину Чистач и коначна полирање ноктију добија још више сјај.
Мере
+
0.065 Метар (m)
0.005 Метар (m)
0.065 Метар (m)
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни