Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Шлјокице

Шлјокице

Сортирај по: стандард
Filter articles
Сортирај по: стандард

Шлјокице - glitter flakes

Прилагођени су лепе нокте. Можете бити упадљив, танак и мала руке могу истаћи или могу једноставно да делује једноставно женствена. То не морају увек бити ексер у свом чистом, природну боју, сјај - то понекад може бити мало више боја, више креативни, појединачних и сложених дизајн. Наила пахуљицама понуди то без претеривања да допринесе упечатљива. Као пахуљице тако посебним јесте начин на који прелама светлост. Благо се прелијева, они и даље задржавају своју боју и наглашава да се блиц који су у више чак и премаз немогуће. Они су доступни у десет светлуцави боја које може да стане у готово било који дизајн руку. Осим тога, наћи ћете у нашем каталогу Плаин Вхите-светлуцаво пахуљице наил арт, погодан за догађаје са ненаметљив изглед веома добро. Ако мора да постоји нешто са више боја, можемо препоручити Мик - све боје на уравнотежен микс.

Наила пахуљице се додају неосушеног лаком или УВ гел. Ако маса се лечи, тако да пахуљице су фиксне, и да вам донесу година уживања. Није битно да ли или гел длака се примењују на ваше природне или вештачке нокте на ексер. пахуљице су погодни за обе врсте апликација и не захтевају посебну опрему. Они могу да буду стрпљиви аматерских процеса дизајнера тако лако као код правих професионалаца и естете у салонима ноктију.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни