Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Сјајни прах
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Сјајни прах

Сортирај по: стандард
Filter articles
Сортирај по: стандард

Суптилне градације боја, малих блистави ефеката и бескрајне разним бојама: сваки уметник сања о томе. Наил арт је уметност на малу површину, боди арт, а не најмање накит. И то је пролазно, што може да објасни посебна жалба богато дизајниран нокте. Вештачки нокти могу бити дизајнирани са различитих материјала, могу се прилагодити на било коју одећу и приликом, и они изгледају лепо. Не сан понекад овако да ухвати искру вечерње небо у ваше лепе нокте да одржи тренутку једноставно естетике, и бар за кратко време за ношење са вама? Наила Глиттер Прашина нуди ову могућност. Код куће или на ексер може да се сија фина прашина лако инкорпорирати у вештачки нокти, или примењује на природне нокте. Наила Глиттер Прашина је једноставно шкропили на даље неосушеног лак за нокте, и након лечење боја је фиксирана. Сјај прашине у много различитих боја, једна боја, као и у смешама, прелијева, бела флуоресцентна ин неонска боја, металик, злата и сребра, обичан бели, сјајни или мат. За најблиставијих тренутака у животу жене!

Ми гарантујемо за овај производ високог квалитета и фер цене (запањен, јер сјај Прашина може бити јефтино купити у великим количинама). Наила Глиттер Прашина долази директно од произвођача.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни