Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Сјајни прах
Ласерски ноктију Глиттер - Глиттер прах за моделирање у многим бојама

Детаљи
+

Сјајни ноктију дизајн дочарава наил арт ласерски сјај. Бриљантни сјајни глиттер честице се могу применити за акрила, као и гел моделлаге. За специјалне ефекте, боје се мешају и распршени у обрасцима или фино дистрибуиран на нокат. Коначна финиш обезбеђује трајност и сјај завршио нокта.
Сјај честице у ласерским ноктију Глиттерс су веома добро, веома непрозирна и може бити различити користи у моделовању. Вештачки нокат је подешен као и обично, на-поднета у облику природног нокта прајмера и базне гела да се примењује. Након сушења, први слој гела глиттер прах посипа се директно у знојења или надоле до креативних расејања образаца. Следећа следи даље слојеве да се изгради гел ексер. Сличан поступак је у акрилне модела моћи да седим овде лискуна честице у унутрашњости моделирања и може бити сјај и светлуцање. Коначна заптивање са завршног слоја чини акрилик као гел ексер за максималну сјаја и дуготрајне заштите нокта.


Повратне информације
+

Укупан број прегледа

5

Преглед

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни