Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Сјајни прах
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
nded Velvet Dust читаве нокти
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Ванредна нови начин украшавања ноктију, ми вам нудимо нашим nded Velvet Dust. Различите боје вам дати још већу разноврсност.Прашак чини веома посебан ефекат на ноктима.Употреба није тешка. Узмите пад је дефинитивно комад папира. Маникир нокте, као и обично. Нанесите лак за нокте да одговара прах.
Таке тхе Velvet Dust и посути га на свој нокат, онда престани прах из прста. Притисните лагано са четком у праху на ексер. За овај корак се поуздано раде, требало би да раде појединачно сваки нокат. Притисните следећи корак одређује прах. Са штапом маникир остаци се могу уклонити са ивице ноктију. Да би за праха ноктију врха разбија не директно, неопходно је радити веома добро овде. Додирните у вези са прстом на папиру да славине се вишак праха. Са четком за уклањање прашине у следећем кораку ни последњи вишак праха.Прах који је пао током примене поред нокта и да је откинуо вишка остатка, попуните папира користећи назад у могу.
Убедите себе наших производа који су све највишег квалитета и бити произведен на најновијем стању UV гела истраживања. Они подлежу строгим захтевима европских стандарда.

Мере
+
0.02 Метар (m)
0.02 Метар (m)
0.05 Метар (m)
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.4167
Преглед
5
8
4
3
3
0
2
0
1
1

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни