Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Наил налепнице Холограм ефекат - блистави око Наиларт
Детаљи
+

За брзо наил арт са је сензационалан специјални ефекат холограмске налепнице за нокте ефекат су идеалан избор. Различити облици чине природну или вештачку ексер за специјалну привлачи пажњу. Екстравагантне Фулл Цовер листови су једноставно лепе на нокат и онда запечаћен.
Холограми показују блиставим ефекте у различитим облицима. Ексер налепнице Холограм ефекат, очи мотиви могу бити веома лако наноси на нокат. У припреми за необичне нокта, нокат се користи као нормално у облику. Природни нокти су скривали и поднели, вештачки нокат се састоји од акрила или гела ноктију масе. Пре лепљење налепнице за нокте наил арт површину мора да се очисти. Суво и прашине нокти су важни за добру адхезију. Жељени слика ће сада бити решен са пинцетом из носача стања, исећи на величину и везаних на нокат. Супернатанти може бити скраћен или поднета. Да би за наил арт са вау фактор добија коначни сјај и промовисати дуг рок трајања, јасан капут или горњи слој се наноси исцрпно.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни