Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Наил налепнице Холограм таласа - Наил Арт са разликом
Детаљи
+

У зависности од светлости сјај у нокат налепнице холограм таласе у свим бојама. Ови наил арт налепнице сигурно привући пажњу на себе и може да се користи за нове и екстравагантне Пуна Цовер Десигн на природан, као и вештачких ноктију да се пријаве. За дугогодишње чекање и високог сјаја налепница за нокте који се затвара на крају.
За примену ноктију налепнице холограмом таласа нокта је припремљено на уобичајени начин. Ако наил арт налепнице су директно залепљени на природни нокат, она мора бити поднета у форму, сувом и чистом. Пуна Поклопац ноктију на моделирање ноктију са акрила или гела може да се уради када нокат је спреман моделирани и обликована. Налепница за нокте уклони из носача филма, који се налази на нокат и постављене. По лагано притиском на налепницу добија своју пријањање на плоче нокта. Да би за наил арт боравака у месту дуго и поуздано, ексер је коначно запечаћена. Опционо, може се овде користи као заптивање гела горњем капутом или чист премаз.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни