Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art
KONAD Колекција Самопослуге Имаге Плате - многи мотиви
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Са KONAD Колекција Стампинг Имаге Темплате тачан Наилстилинг је посебно лако. Шаблон је израђен од метала и може да се користи у лечењу брижан више пута. Оптимални резултати се могу постићи са бојама KONAD Самопослуге. То су такође ___- ___ 0_1 продавница.

За савршен Штамповка после ___ ___- 0_12 метод, утискивање лак за нокте у жељеној боја и Потеза и печат поред одговарајуцим шаблону потребна. Самопослуге лакови за нокте имају предност да се осуше спорије и тако омогућити миран и прецизан рад у односу на друге лаковима за нокте. Све радове опрема доступни као појединачне компоненте или као скуп у продавници. Лак за нокте се наноси на шаблону KONAD Цоллецтион Штамповка и онда поравнати утакмицу стругача. Оптионал по ноктију утискивање различитих планова може се исцртан у различитим бојама. Печат је стављен предмет шаблона и преноси га брзо са кружне покрете на припремљеном површину нокта. Ако нокат заврши уређена, завршни слој осигурава да утискивање апликација чува дуготрајан сјајна и украшен нокат.


Мере
+
0.002 Метар (m)
0.254 Метар (m)
0.18 Метар (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни