Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Konad жигосање
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Konad жигосање

Сортирај по: стандард
Filter articles
Сортирај по: стандард

Руке су секси, они су симболи женствености, естетике, и желе да буду добро осмишљени и добро одржавана. Основна нега коже и ноктију је апсолутно неопходно, и за улепшавање ноктију у облику и боји не треба занемарити. Леп и узбудљив дизајн ноктију, је жеља већине сваке жене, па је најбоље урадити са производима од произвођача Конад - је водећи произвођач на тржишту за Наил Арт Конад Наил Арт наћи у професионалним ноктију салонима и салонима лепоте, као иу приватним купатилом која је претворена у салон лепоте. Пошто произвођач држи своје обећање: јединствене лепоте производе који су једноставни за употребу и највише захтеве у погледу хигијене, безбедности и квалитета потребе. Наила Арт Конад може дати руке лични израз, естетику и сензуалност.

Конад производе сунђери, шаблоне, боје, марке, брошуре и све што је потребно за опрему. Предлошци су понуђени у држач који можете купити од нас, као и све остале опреме и упутства за израду лепе нокте. Овде ћете наћи појединачне производе и целе скупова и комплети, који остављају ништа од жељеног. Чланци аутора Конад су упарена и могу се комбиновати - комплетну опрему за једног произвођача гаранција и за почетнике и стручне ноктију уметник најбоље резултате.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни