Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Konad
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Konad

Сортирај по: стандард
Filter articles
Сортирај по: стандард

Високог квалитета Конад Лупајмо комплете са упутства и обрасце за фенси закуцати арт дизајни


Руке су секси, они су симбол феминизма, естетике, и желим бити добро осмишљена и одржаваним. Основне бринути о коже и ноктију је апсолутно неопходно, а такође би требало да естетски дизајн ноктију у облик и боја да не буде занемарен.

Лепи и узбудљиво одликовани нокте, вероватно би волела да свака жена, а то је прибор произвођача Конад - водећих произвођача на тржишту са производима умјетности нокат. Лупајмо сетови можете пронаћи у приватно купатило, које се претвара у салон лепоте и у професионалним нокат салонима и лепоту институтима.

Јер нокат дизајн произвођач има, своја обећања: јединствени продукти који се лако се примењују и на тај начин подржава захтеве највиши када је у питању хигијена, сигурност и квалитета. Ндед могу дати личне израз, естетику и сензуалност руке. Конад уметност печаћење лакова, лакови, иста она постави јастучића, печат скупова, информације брошуре и све што је потребно да закуца дизајн прибор.

Понуђених предложака Лупајмо Конад место у држач, који можете купити од нас, као и све остале опреме и упутства за дизајнирање лепе нокте. Овде ће вам бити појединачних производа и цела скупова и сетови које остављају без жеље неиспуњена. У чланцима упарују и себе - комбинујте комплетну опрему од једног добављача гарантује за почетнике, као и за Профессионал закуцати уметници најбоље резултате.

 


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни