Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Наил инлеји - Позлаћени уложак за фино Наил Десигн
Детаљи
+

Замршене уметничка дела у позлаћеним метала актом у Наил Десигн стилом и екстравагантна у исто време. Нокат инлеји су украшене ситним рхинестонес и треперење, стога, посебно лепа. За екстравагантног наил арт лоок депоненти су инкорпорирани у акрилне или гела слој.
Златни сјајни ноктију умеци из категорије Пирсинг и депоненти могу бити обрађен прилично једноставан. Унапред ноктију као нормално, и припремљен. У инлеји су директно укључени у структуре слој, а погодни су за акрила као Гелмоделлаген. Применом даље слојеве транспарентних малих депонената је добро заштићен унутар нокта. Ово је такође посебно екстравагантно и отмено. За максималну заштиту и високог сјаја завршни заптивни слој обезбеђује. Акрил као Гелмоделлаген може обезбедити са врх капут, што чини нокат плоча отпоран на гребање и издржљива гламурозно. Када акрил моделовање висок сјај ефекат се постиже коначном нокте, сјај или брзо завршити овде стварају потребну снагу ноктију.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни