Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Наил арт оловке
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Наил арт оловке

Сортирај по: стандард
Filter articles
Сортирај по: стандард

Сликарство као уметник. Фине линије у малим срединама, деликатне фигуре и предмети који су представљени у детаље, али ће стати на нокат - то је Наил Арт. Четка и друге крупне алата не може да се користи овде - Наил арт захтева те фине линије које су мотиви призван са тзв оловку Наил Арт на ексер. Наил арт Пена, који је синтезу 10 мл бочица напуни бојом и имају мали метални врх, који омогућава прецизно, деликатан рад на мали прст нокат. Наравно, можете бити унапред произведени финих мотива, као налепнице или Бинди лепак на нокат - али лепо се ручно осликана мотивима, који се сија у 48 различитих боја. Наил Арт Пен је доступан као једноставан, боје и монохроматски у металик, сјај и боју верзије.

Наил арт оловке долазе директно од произвођача. Гарантујемо добар квалитет производа који задовољавају европске стандарде у свим погледима. Наил Арт оловке се лако користи, јер омогућава веома фино цртежа у боји боја на вештачком, као и природних ноктију. Не морате посебан таленат, никакво образовање, настојећи да створи са овим малим чудом оловком на ваше нокте. Све што вам треба је неки машту и стабилан руку. Или ексер уметник који обавља у студију цртеж за вас. За оловке Наил Арт се такође користи у салонима за нокте.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни