Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art
Надоградња ноктију фолија самолепљива ретро стил - додир 1970
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Ако нокат ће добити веома посебан дизајн, ноктију нокат фолија је самолепљива - ретро стил идеалан. Блиставим дизајна у ретро стилу призивати украсе са ноктију, који су одлични као привлачи пажњу. Због ниске дебљине филма може лако применити у градитеља или испод заптивача.
Рад са наил арт ноктију фолије лепка - ретро стилу је лако. Нокти у као и обично, филм може бити инкорпорирана у оквиру Ауфбаугелс или могу држати само испод горњем капуту било. Важно за сигурно причвршћивање Наиарт налепница је чиста и сува површина. Препоручује се такође, благо храпавити плоче нокта са пуфером. Наиарт Филм се сече у одговарајући облик, са пинцетом, мотив може да се пажљиво уклонити из носача медијума и стављен на нокта у жељеној локацији. До лагано притиском филм је фиксна и онда могу да се трајно заштићена слојем градитељ или директно преко печатом. Дуго сјаја брушење готовог ексер или коришћење полирање уље обезбеђује.

Мере
+
0.006 Метар (m)
0.105 Метар (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни