Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Наил арт Спидер Веб - необично облици за лепе нокте
Детаљи
+

Спидер Веб ноктију поставља прецизан мрежну структуру на нокат. Као пуном поклопца украс, или у комбинацији са француском стилу је атрактиван ефекти може постићи. Нето се сече у облику и инкорпорирана у нокат са акрила или гела.
За ово, природни нокат спремна као и обично. Након примене прајмера, прајмер и контакт слој за заштиту природне ексер из пребојеност паук веб ноктију се убацује у један од осталих слојева гела. Облици стврдне гел и седе као стабилан и добро заштићен унутар нокта. Паукову може да се користи са провидним или у боји моделовање материјала, у зависности од комбинације доводи до суптилне упадљивим ефеката. Исто се врши уз коришћење акрилне као моделовање материјал. Да ли је вештачки нокат завршио узору. Закључак је заптивни слој, на пример, са Топ Цоат. После лечења и чишћења са чистију моделирању ноктију сија у високом сјају и трајан и запечаћена огреботине и уздрма-доказ.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни