Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Физз кавијар перле за модеран изглед. Куглицама на ноктима
Детаљи
+

У наил арт, тешко да нешто што не постоји. Новости су увек популарни и који је био први, посебно завидели. Са нашим NAIL-EON Физз перли ћете моћи преплављен са завидним погледом. Користите ефекат кавијар за ваше нокте. Сада се вероватно питате шта кавијар је да се осврнемо на ноктима. Ништа! Само ефекат.

Нови тренд омогућава његово име. Кавијар није само ексклузивна посластица, он је такође дуго познат као уређај у борби против бора. Дакле, овај ексклузивитет је предодређен за нокте. Наравно, не прави кавијар, али мале куглице које изазивају управо овај ефекат.

Дочара са нашим Физз перлицама изузетну 3Д ефекат. За то вам је потребна боја боје. Носите га у два слоја на ексер.Најбољи начин да се ради појединачно сваки ексер, тако да боја не осуши превише брзо. Да ли је боја још влажна, посути подударања боја мале куглице. Ако сте покривени цео нокат, притисните перле на једном и пустите нокте сува.

Искористите наших најквалитетнијих производа за ваше лепе креација Наил Арт. Наши производи подлежу строгим захтевима европских стандарда.

Мере
+
0.021 Метар (m)
0.038 Метар (m)
0.085 Метар (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни