Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Наил Фоил Леопард - Тренди Јунгле Лоок за лепљење
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Наил Фоил Наил Арт Леопард делује као дивље и егзотичне истовремено и савршено допуњује секси-провокативан костим. Филм је фиксиран са лепљивом фолијом и може се користити на природним, као и вештачких ноктију. Као пуноправни поклопца или наил арт украс може применити филма у различитим варијантама. Би заптивање себи трајност и сјај фактор повећање.
За примену ноктију фолије у Леопард-изглед нокта мора бити чиста и сува, чишћење Чистач и Зеллетте одмашћен плочу нокта у исто време. Ово је посебно важно када природни нокат за добру адхезију. На плоче нокта филм лепак се наноси у танком слоју. Након кратког времена мења своју боја од Милки до транспарентне, а затим ноктију фолија се ставља и притисне на са Спот Свирл или ружиног дрвета штапићима. После неколико секунди лепак осуши, заштитни филм може да се уклони. Нокат је затим даље украшен или коначно запечаћена. За потребе филма на ноктију градитељ може да се користи. Транспарентни гел је мало лечи, филм је притисне и спреман, гел излечен. Важно је овде да скинути трансфер филм са кретен. Наил је онда спреман стилизован и завршио са длака.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни