Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Наил налепнице провере и круг шаблон - графички шарене ноктију
Детаљи
+

Ексер Налепнице трговима и круг образац фенси ноктију дизајн је ситница. Субјекти су просто залепљени на нокат и запечаћен. Појединачни мотиви, који су доступни у различитим бојама, могу да се комбинују да се створи мноштво јединствених наил арт креације.
Пре наношења ноктију налепница за нокте мора бити припремљена као и обично. Када природни нокат маникир уради пажљиво, онда нокат је поднета у жељеном облику и евентуално премазане. Модел је у стању да средимо као и обично конструисани са акрила или гела и обликована. Сада се примењује на чистом, прашине и сува нокта, нокат стицкер тргова и круг шаблон може да се лепи на. Сцена је пажљиво уклоњен из филма - на пример са пинцетом - и стављен на нокта. Обавеза се узрокована лаганим притиском. Ако ноктију завршио са јарко обојеним ноктију тетоваже, нокат може бити запечаћена. Ово захтева врхунски идеал капут, алтернативно, јасно капут поправити ноктију налепнице и покривају нокат са трајном сјаја.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни