Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Наила тетовазе Француски стил сребрне украсе - Француски Наил Арт
Детаљи
+

Наила тетовазе Француски стил сребрне украсе донети француску изглед сасвим ново на природним и вештачким ноктима. Сребрне орнаменти су залепљени на нокта врха и могу се комбиновати са многим другим ноктију елемената. Без обзира да ли природни или вештачки нокти, акрил или гел моделлаге, француски сребрне налепнице су увек добар избор.

Тако су тетоваже ноктију француски стил сребрне украсе држите дуго на нокат и оптимално ступи на снагу, нокат се припрема као и обично. Природни нокат се подноси у за извајана и изградио са акрила или гела. На последњи ексер Изабрани Наила Налепница дизајна се ставља и лагано притисне, сваки бистри се може уклонити са датотеком или грицкалицу за нокте. За дугогодишње чекање на ексер коначна премаз обезбеђује финиш. Ова мера се такође препоручује ако налепница ноктију се примењује на природне нокте. Овде се препоручује као јасан слоја нокта и ноктију тетоважа штити и обезбеђује дуготрајне сјај.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни