Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Наила тетовазе
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Наила Таттоо Шарена Француски стил - шарене ноктију за лепљење
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Хартс и звезде у светлим бојама дуге су идеални да се нокти шарене и паметан. Примена ноктију таттоо шарене француском стилу је лако. Самолепљиве налепнице за нокте су једноставно лепљењем и запечаћен за трајност.


Да се ​​придржавају ноктију таттоо шарене француском стилу на нокат трајан и поуздан, добра припрема је неопходна. Ноктију је као и обично скривали и облика, или изградили испод нокта. Сада се примењује на готов, чисту површину налепница мали нокат може бити позициониран по жељи. До жељене слике са носача стања се узимају са пинцетом, сечени у облике, ако је потребно и постављена на чистом нокат. Такође је могуће да се уграде у влажном гелу. Вишак налепница материјал може опционо бити уклонити са датотеком. Да би се наил арт налепнице придржавају дуг и поуздан сервис на ексер, печат треба да се примени као финишу. У зависности од нокат је јасан капут или слојем. Завршни слој даје дуготрајне лепе нокте са маштовитим ноктију тетоваже у јарким бојама.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни