Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Гламур ноктију Фолија за атрактивне металик ефеката на природне или вештачке нокте
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Гламоур ноктију фолија од ндед је једнако погодан како за нокте елемент у техници акрила за гел моделлаге. Могуће је користити за Фулл Цовер ноктију дизајн или као паметан привлачи пажњу у контексту моделовања. Такође, на природних ноктију, филм може се лако монтира у многим варијантама.
Пре наношења фолије нокат на природним или вештачким ноктима морају бити изведени у овом облику, опционо по узору и темељно очистити. Посебно на комплетно уклањање честица мора бити обезбеђена. Идеалан за чистију из нашег асортимана ндед мрежи је погодан. После одговарајућег Нокти фластер је изабран за ноктију, пренос филм је пажљиво уклоњен и упути гламур ноктију фолију. Тек тада, када ултра танак самолепљиви Филм је савршено позиционирана, она се притисне на своје место. За неколико тренутака сензационално ноктију је дочаран са овом техником, затим брушеног са заптивање гела ноктију фолијом чврсто остаје на месту.
Наш специјални савет за примену ноктију фолије у природну нокат: Када се филм се загрева са фен глатко ради по себи и придржава савршено за површину нокта.
 
Наши гламур ноктију филмови су такође познат као ноктију жита
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни