Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Рхинестонес

Рхинестонес

Сортирај по: стандард
Filter articles
Наиларт Цхаин Рхинестонес Наиларт Цхаин
од 1,19 € *
Сортирај по: стандард

Сјајна, пенушаво камење су лепе. Они су снимање светло и баци га назад у хиљаду аспеката, они дочаравају у свом суседству продају Раинбов, сенке и светло да слика слике. У племенитих метала кондензовано посебна камење су прелепе комаде накита за руку елегантне жене. Деликатна прсти одвијају својим елегантним шарм, ако је уска и широка прстење, они истичу и створити предивно обликован камен над својим сјај. Овај прави драгуљи стакластог квалитета су ретки - сафира, рубина, смарагди су скупи и често су замењени рхинестонес. Оно што се дешава у накит и одећу за коришћење, могу се такође користе у дизајну ноктију.

Наил арт штрас зраче шармантан славу. пенушаво стакло комада постоје у свим бојама које желите. Ми имамо у нашем асортиману рхинестонес, срцолики, Суза облика, мале троуглове, богато израђен пенушаво цвеће, звезда, лептири, полумесеца, сузе, и бисера. штрас се једноставно не раде у осушени премаз или УВ гела. Ако ноктију /-излечи боја, камење се безбедно фиксни, баш као у израду накита. Ви ћете љубав искру нокте! Прилагоди дизајн ноктију, али само на накит.

Као и сви наши производи, Наил Арт штрас долазе директно од произвођача. Квалитет је наше захтеве у складу са високим и звука попуст вредна куповине у већим количинама за студију, као и за домаћу употребу.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни