Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Рхинестонес
Наил арт дијамант 3 к 6 мм - штрас у многим бојама

Детаљи
+

Наил брилијанти 3 к 6 мм се користе у коначној акрилне или гел моделлаге. За најбоље пријањање пружа конусног облика који наставља да произведе веома посебан рефлексију светлости. Мали дијамант налик штрас су доступни у многим бојама и може се комбиновати са било којим другим Наил Арт украса.
На 3 к трајно интегрисати нокат дијамант 6 мм у вештачком ноктију, постоје различите методе. Дакле, може да се убаци мале штрас са врхом доле у ​​акрилне масе или градитељ и очврсну у зависности од материјала са нашим. Алтернативно, одговарајући отвор може да се самеље у готовог моделирање масе. У овом наил арт дијамант је залепљена. Такође је важно овде је да врх седи у моделирање масе. Моделовање ноктију је као и обично добијају финишу који Сеалс површину и обезбеђује дуготрајну сјај. Важно је да су дијаманти и савети за нокте постане чист прекривене или обложене. За последњу дораду, полирање или чишћење уље на нокте тањир са чистијих чини.


Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни