Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Рхинестонес
Металик Наил Арт Екран - различити облици за одличан дизајн

Детаљи
+

Звезда, капи и други мотиви у металним изгледом су поредани у округлом дисплеју. На 12 различитих предмети се могу лако уклонити и може се лако уметнути у влажним гела или акрила. Са лечења, депоненти добијају снагу, заптивање осигурава дуготрајну сјај и дуготрајну чекање.

Штедише да сваком Нагелмоделлаге завршни додир и може бити обрађен са другим елементима наил арт ноктију до изузетног дизајна. Мали мотиви у Металлиц Наил Арт Дисплаи - различити облици који се лако убацује у влажном гел. То може да обради депоненте као штрас са провидним или у боји гелови. Излечен смо гела слој, метални елемент добија свој стисак. Уклањање са екраном је најлакше са пинцетом. Са овим радом мотив уређај такође може бити идеално постављен на нокат. За дуготрајне чекање у моделирању и жељеног високог сјаја ноктију се примењује за заптивање гела. Длака се затим лечи под УВ лампом. Са чисти и Зеллетте може смањити знојење и ноктију добија високу сјаја.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни