Поклањамо вам поштарину! Од вредности наруџбе од 119 € * само код слања преко DHL-а у

Категорије

Производи обележени са овим логотипом су сертификовани од стране ТУВ СУД.

Налазите се овде: Nail Art / Плочице

Плочице

Сортирај по: стандард
Сортирај по: стандард

У уметности ноктију дизајна, не постоји готово ништа што је немогуће. Све може да се користи за обликовање ноктију леп и занимљив, и као и сваки прави уметник, уметник ноктију су изузетно креативни у проналажењу нових могућности. Многи природни и вештачки материјали су доступни, и све што се може добро користити, заправо користи. Наила арт је прилично неконвенционалне уметности, јер ради са невероватном различитих материјала и ресурса, захтева само ограничену техничку опрему и може да сачува мале области ликовних радова улепшати.

Наила шљокице изгледају скоро знам како шљокице, моди даме компликовано дизајнирани текстила. Сада, шта је ушивеним на одећи може се, наравно, такође се примењују на ексер мања верзија. Наила шљокице су смештени у неосушеног премаза или још незабележених УВ гел и повезивање чврсто на лечењу састава са ноктију. Они су трајне и лепе сјајне магије ефекте на ноктима. шљокице нису само у безброј суптилних, светао, прелијева, сјајним или мат боје, али и металик нијансе и Плаин Вхите. Ми вас позивамо да погледате наш асортиман - наравно, шљокице у потпуности у складу са европским стандардима, они долазе директно од произвођача и изузетно издржљива. За наил арт је само забавно ако је издржљив.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни

Чланци нису могли наћи одговара Вашим критеријумима. Молимо изаберите другу реч за претрагу и покушајте поново.
Да ли имате предлог за нову ставку? Ви сте добродошли да нас обавестите.