Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Схапес
Мрежа за нокте - тила облици за посебне нокте

Детаљи
+

Направљен од тила у разним бојама наил арт је мрежа. Овај украс из категорије облика је веома специјалне мере на нокат и даје јој је нето налик текстуру која привлачи пажњу на себе. Мрежа може да се користи као украс на нокта или у вези са француском стилу.
Као део ноктију гел моделлаге мрежи је уграђен на нокат. У првом кораку природног нокта, као и обично припремљен, обложена са прајмером и обложена са базном гелом. Кроз контакт слоја нокта је заштићена од промене боје. Туллнетз је довео у жељеног облика и смештени у влажном слоју Ауфбаугелс. Онда облици су обложене са другим слојем гела и тако добро фиксиране на нокта. После очвршћавања ноктију је додатно по узору на последњем слој се примењује као завршни слојем. Премаз предвиђа гребања и отпорне плоче нокта са дугом финишу. Чишћење са чистачем или третман за полирање са уљем побољшава фактор сјај поред.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни