Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Налепница
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Аирбрусх нокте Налепница цвећа - ноктију у професионалном стилу
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Уз аирбрусх нокте налепница цвет може бити у трену професионалним дизајном дочара на нокат. Ексер тетоваже могу разликовати од реалног технике Аирбрусх на први поглед мало и брину о забавне боје за акцентом на природне и вештачке нокте.

Дакле, аирбрусх ноктију налепница цвет проналази подржи дуг и поуздан сервис на ексер, неки основни услови морају бити испуњени. Нокат се припрема као и обично, скривали или узору и поднела. Ако ноктију плоча савршено и премазати са жељеном Фарбе, наил арт налепнице могу да се заглави. Можете узети свој ударац из пажљиво подлози и ставља га на жељену локацију на нокат. До лагано притиском налепница је фиксна. Да ли је ово ноктију дизајн, који може да се монтира појединачно од појединачних мотива, комплетне, даје печат за чврсту подршку и дуготрајну сјаја. У том крају, врх слој се користи, на пример, алтернативно, нокте такође може бити обложени са јасним лаком.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни