Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Налепница
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Налепнице за нокте Глиттер француски - француски ноктију са шареним врхом
Детаљи
+

Француски нокти са разликом може бити креирана у ноктију налепнице Глиттер француских. Уместо класичне беле нокте врхом може наћи са овим Варианте светлуцавим наил арт са графичким или цветним шарама. Француски савети су једноставно лепе на нокат потпуно узору и запечаћеним.

Примена светлуцавим француских ноктију налепница је лако. Ексер се моделира као и обично скривали или са акрила или гела. Да ли је коначни облик, површина се чисти, ноктију плоча треба да буде без прашине и сува. Жељени мотив из асортимана Наила Налепнице Глиттер француском је нежно извукао из носећег филма, савршени пинцета је погодан. Након тога, налепница нокат се налази на горњем делу нокта и лагано притисне. Тако француски ноктију са шљокицама ефекат је скоро готов. За трајан трајност на нокта печат обезбеђује, на пример са заптивање гел. Ово се примењује у танком слоју и лечи под УВ светлом.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни