Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Налепница
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
ноктију налепнице Холограм - шарене наил арт који привлачи пажњу
Детаљи
+

Било разигран или графички - неуспелог субјекти који морате да понудите холограм ноктију налепнице које чине наил арт дефинитивно нешто посебно. Налепницу дизајн могу се организовати индивидуално и по жељи на нокат. Налепница Холограм да буде једноставно залепљени и коначно запечаћена.

Дакле, холограмске налепнице за нокте додати професионалне ноктију уметности, која има услове да постане један привлачи пажњу, а ноктију мора бити постављен у самој сцени савршено. За ову сврху је потребно уобичајени темељна припрема. Природни нокти су скривали, а затим је поднео пажљиво осликана у жељеној боји, моделовање нокти су конструисани и обојени на крају. Сада на чистом и сувом нокта мале налепнице за нокте може да се организује. Појединачни мотиви су извучени из подлози и место на ексер. Да ли сви Наил Стицкер његово место врши се лагано притиском на одговорност. За дуготрајне лепих ноктију дизајна и дуготрајном чекању креација се затвара на крају. Ово може опционо бити користити премаз или чист премаз.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни