Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Налепнице за нокте - Наил Арт Суммер Налепнице за `е лето осећање
Детаљи
+

Ноктију налепнице лето са мотивима сочног воћа, цвећа, палми и срцима делују по живим бојама, посебно весео и храбар. За наил арт налепнице за нокте летњем су савршени и могу се лако фиксира на нокат. За дуготрајну чекању премаз обезбеђује финиш.
Да би нокат на Наила Налепнице лета изгледа да је професионалац и траје дуго времена, нокти морају бити добро припремљени. Апликација је доступна на оба природе и уметности на ноктима. Ноктију се скривали, или по узору, а затим је поднео у форму. Као разлог за Наларт налепницама у летњој дизајна, боја боје свих врста су погодни су суптилно као и смеле боје подједнако. На чисту површину нокта, мали појединачни мотиви су постављени по жељи и лагано притисне. Као рад значи овде се најбоље одговара пинцетом са којима ноктију тетовазе могу бити уклоњене из подлози. Да би се налепнице за нокте придржавају ноктију дуго, заптивач је коначна дизајн ноктију. Као финиш је да користите заптивање гела, алтернативно, јасан капут за заштиту и сјај нокта да се примењује.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни