Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Наил налепнице Таласи - паметан ексер у појединачним таласима
Детаљи
+

Таласи и шиљци су прави привлачи пажњу на Фингернагел. Ексер налепнице Таласи дозволити, без много напора током стварања појединачних образаца у таласима изглед. Самолепљиве и издржљив Цоњуре ноктију наил арт налепница јединствена природних и вештачких ноктију.

Пре него што су ноктију налепнице Таласи су залепљени на нокат, она је као и обично припремљен са маникир или ексер. Ако нокат је изградио и поравнати и очишћена површина од наил арт налепнице могу да се уклоне са пинцетом из подлози и једноставно залепљена на. Препоручљиво је да унапред размислите који обрасци су да се појављују. Филм је једноставно повезан у жељеном облику са контура бријачем. Супернатанти након везивање бити уклоњен са ноктију датотеке. Тако, самолепљиве налепнице су трајан и поуздан на нокту, употреба одговарајуцим финишу препоручује. Погодан јасно капут или завршним премазом, који се лечи под УВ светлом јединице.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни