Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Надограднја ноктију / Савети за аирбрусх

Савети за аирбрусх

Сортирај по: стандард
Filter articles
Савети за аирбрусх Савети за аирбрусх Савети за аирбрусх
од 2,25 € *
4,50 € / 100 g
Стилетто дизајн Савети Савети за аирбрусх Стилетто дизајн Савети
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Сортирај по: стандард
Савети за аирбрусх за наил арт

Природних ноктију су крхки и не увек расте лепо као дама свет жели. Многи од производа за негу ноктију напада кожу и нокте да се осуши тканине, нокти могу постати крти. То је досадан и стварно не би требало да се деси - јер руке не сме да трпи. Ако ноктију треба да буде заштићена и учинио лепшим и даље се, вештачки нокти, савршено решење. Наила Савети (то је технички термин за основни облик вештачки нокти) доступни су у свим могућим величинама и облицима, а могу се прилагодити. Боје, поштанске марке, налепнице и накит како би се осигурало да савете варирају у складу са вашим жељама. Све је могуће са природним ноктима, могуће је чак и са ноктију. На нашим странама каталога можете наћи различите врсте вештачких ноктију у малим количинама, као и ниске цене велике пакете, а ви знате од нокат салону, као и право Сортирај кутије, доносе да би се лична мале Студио за нокте да донесе кући.

Посебан тип Наил Арт савети Аирбрусх нокте су. спреман дизајнирана савета може бити један или више боје, сјајан са пругама, цвеће, лептири или више различитих мотива. Савршено обликовани нокти, које лако могу да приуште дом, ако сте се заљубио у теми.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€