Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Надограднја ноктију / Пунјенје торбица
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Допуна 50 ком канџе Савети - снабдевање за нокте салону
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

У зависности од намене и укуса може напунити 50 Ст Цлав савете у бојама природних, _НД3ДНД3ДКларНД3ДНД3Д_ и _НД3ДНД3ДВеиссНД3ДНД3Д_ бити добијена. Различите величине могу се наћи за сваки нокат формирају прави савет. Оно што чини канџи Савет: Због јаког криве Ц и лучно крста ток овог ноктију дизајн је већ по свом облику као хватач.
За пројектовање вештачких ноктију са канџи саветима право Типгроßе је изабран и залепљена на припремљену нокат. Важно је да Нагелтип затвара директно и без притиска на ивицама ноктију, где је потребно, може да врх са подношењем бити доведени у форму. За стабилну чекање Типглуе пружа. Важно је да када лепљење без мехурића између Краллентип и природног нокта. То се постиже врха нокта пре и је гура назад. Тако се шири лепак и ваздух је расељено. За најбољи стисак врховима канџи су притисне за неколико секунди. Онда су савети су поднели у форми и спремни за жељене наил арт.


Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни