Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Надограднја ноктију / Пунјенје торбица
Допуна 50 ком Пинцх Савети - вештачке нокте са високо Ц-крива
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Фанци нокти призива нокте са саветима прстохват да имају екстра јаку лучни тунел. Ц-крива у Пинцхдесигн са својим напред уским конусним облика може бити индивидуално висина прилагођен природном нокат као не површина лепак је дат. У допуна 50 комада прстохват савета је доступан у три нијансе боја и величина 10.
За добар резултат право _НД3ДНД3ДГроессеНД3ДНД3Д_ врховима потисних је од кључног значаја. Може се изабрати између 10 различитих величина, средњи величине су потребни, они су лако савладати поднета. Савет мора бити у равни са креветом нокта се избегла тензија. На контактне површине врха, пад је дата Типглуе, а затим Нагелтип на плоче нокта је гура неколико пута горе и доле. Као резултат тога, лепак равномерно распоређена и мехурићи ваздуха између ноктију и врха-пад бити уклоњен. Завршни приањање за просечног притиска на врху чини. Након тога, нокте могу даље прерађивати по жељи, на пример са наил арт или шарене слика.


Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни