Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Турпије / Буффер + блок за полиранје
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Неон Буффер - за брушење и исправљање нокте
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Буфферс су саставни део комплета алата ноктију дизајнера. Посебно Неон бафер са финим Гранулација користи појединачно. То може бити не само за Огрубљавајући природног или вештачког употребе нокта, али је такође погодна за фине корекције до ноктију ивицама.

Добар бафер меље не само да изгледају добро, али је такође добар у руци. Неон бафер се користи после употребе турпија за нокте за корекцију. Тако, са финим абразивним површинске Прелази гринд управо, ризик да акрил или гел ноктију сама лифтет, је тако значајно смањена. У зависности од тога да ли је испуњеним или брушење се захтева, једна страна Брусни блок, или једне од његових ивица се примењује. Да бисте очистили бафер једноставно прислушкују се и може на тај начин да се поново и поново користити у Нагелмоделлаге или маникир. Неон буффер из nded онлине продавнице је у светлим бојама наранџаста, жута, розе, љубичасте и зелене доступни и одговара тако да било који ентеријер.


Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни