Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Турпије / Друге турпије
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016

Друге турпије

Сортирај по: стандард
Сортирај по: стандард

Подношење јој нокте је нешто битан за леп моделаге.Он генерално саветују да не сече нокте, али да поднесе да сачува своју снагу. Она се користи за самељите ивице ноктију да бисте га скратили и да га неки форме.Ил је такође могуће да се нешто датотеке изнад нокат да га глатко, или да омогући прикључивање вештачки нокти. Ако ноктију је глатка и сјај је боље користити други модни детаљ, за полирање ноктију зове. Поред уобичајених датотека, научна истраживања су однијела чаробни штапић. Заиста постоје разне данас датотеке које могу да гарантују висок квалитет слике вашег ноктију између осталог, метални фајл, врло погодан за јаке нокте или вештачки оне, величина картице и ако је ноктију је крхка можемо рачунати на фајл фина зрна како би се избегле пукотине. Морамо такође поменути фајл стакла нокат, она је вероватно веома погодна мека мат ноктију крхка. Коначно, постоје фајлови ноктију, електрични Сандерс Маникири.
Све датотеке које врсте ексера форми и након сваке страсти, подношење за гладак процес и елиминисати проблеме ноктију, обезбеђује дуговечност без занемаривања хигијене.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни