Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Турпије / Друге турпије

Друге турпије

Сортирај по: стандард
Filter articles
Сортирај по: стандард

Подношење јој нокте је нешто битан за леп моделаге.Он генерално саветују да не сече нокте, али да поднесе да сачува своју снагу. Она се користи за самељите ивице ноктију да бисте га скратили и да га неки форме.Ил је такође могуће да се нешто датотеке изнад нокат да га глатко, или да омогући прикључивање вештачки нокти. Ако ноктију је глатка и сјај је боље користити други модни детаљ, за полирање ноктију зове. Поред уобичајених датотека, научна истраживања су однијела чаробни штапић. Заиста постоје разне данас датотеке које могу да гарантују висок квалитет слике вашег ноктију између осталог, метални фајл, врло погодан за јаке нокте или вештачки оне, величина картице и ако је ноктију је крхка можемо рачунати на фајл фина зрна како би се избегле пукотине. Морамо такође поменути фајл стакла нокат, она је вероватно веома погодна мека мат ноктију крхка. Коначно, постоје фајлови ноктију, електрични Сандерс Маникири.
Све датотеке које врсте ексера форми и након сваке страсти, подношење за гладак процес и елиминисати проблеме ноктију, обезбеђује дуговечност без занемаривања хигијене.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€