Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Турпије
Размена Фајлови пластика - хигијенске датотеке у Наил Салон
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Да би ексер изгледало уредно и савршено могуће, мора бити доведен у моделирању или пре дизајн ноктију у десном облику. nded промена Фајлови од пластике су идеалан алат када је у питању хигијенске маникир или припрема природних ноктију на нокта. Хигх куалити шмиргла за најбоље резултате подношење, једноставном методом да се промени датотеке папир, рад остаје са датотекама увек хигијенски безбедним.

Коришћење фајлова је веома лако. Као и остали фајлови које постоје у nded ​​продавници у бројним варијантама, промена фајл је постављен на одговарајућем углом у односу на нокта, а вишак материјала се уклања пажљиво иу малим корацима. Фајлови су погодни за обраду природних ноктију као и пластелин. Посебна карактеристика турпије за нокте, који су доступни као стрејт фајл, Трапезе датотеке или широк само турпија за нокте, је приказан у апликацији. Употребљени абразивна површина је једноставно ољуштене од пластичног тијела у турпија за нокте - најбоље у очима купаца, да покаже хигијенске рад. Стабилна средина комад се може очистити у дезинфекционо средство ако је потребно. Тхе матцхинг грешка листови су доступни у продавници по налогу В6901.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
1

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни