Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Турпије
Грешка површине пластичне 10-Пацк - Прибор за соларну Филес
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Примена размене фајлова пластике је веома лако. Поред одговарајућег пластичног тела, доступан у продавници по налогу В6892, одговарају подношење површине пластика потребни су 10-пакет шмирглом. Они су приковани за примену на овом предмету тела и онда лако уклонити и одстранити.

Екцханге датотеке су прави професионални системи када је у питању подношење и полирање природних и вештачких ноктију. За разлику од друге датотеке могу да размењују фајлове, који су доступни као равне турпије за нокте, трапезоидне-подношење или гола подношења, у складу са сваког купца се лако заменити и са минимумом потрошног материјала. Поклапање датотека грешка лица су самолепљиве и једноставно залепљен за пластичну тело за употребу. Након постављања шмирглом површине без адхезивног остатка може уклонити. Сама размена датотека може лако да се оперу у дезинфицијенс. Све у свему, као хигијенски и беспрекоран рад на природни као вештачког нокта је сигурна.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни