Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Турпије
Размена Фајлови челик - горњи материјал за професионалну ноктију салону
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Само добро у облику ноктију може да направи уметничко дело. Алфа и Омега је у праву турпија за нокте, који не само да мора бити једноставан за коришћење, али и робустан и хигијенски. Са променом система архивирања се лако испуњени ови услови. После сваког наношења, подношење површина се лако заменити, су испуњени и највиши захтеви за хигијену.

За размену фајлова се састоје од нерђајућег челика високог квалитета метала која је и изузетно робустан и лаган. Материјал тела потиче од складишни простор, чиме су само најбоље особине са. За потребе архивирања, који су у форми право, трапезоидне и широк само доступан, повезујући подношењем површине су потребни. Они су у продавници у породичном паковању по налогу В 6911. После сваког наношења, самолепљиве површина се одузима од челика тело без икаквих остатака. Нови корисници на тај начин добити нове и неискоришћене турпије за нокте за маникир или припрему нокта. Идеално, промена подношења површина врши се пред очима купца. Ово ствара поверење и професионалност. Исто тако хигијенски могу да се баве подношење органима да: Ово се може опрати у дезинфекционо средство ако је потребно.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни