Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Стартер Сетови /

Опрему за гел боја

Су боје гел обично поставља ндед радњи од УВ боја гелова, који су доступни као један чланак. Као замена појединачних производа из скупа је врло једноставно и све боје су увек потпуно слободна. Комбинација разних боја са истим текстуру или исте боје са различитим текстура је посебно узбудљиво. Тако су нокат арт ефекте који само открити своју особеност и тај одређени нешто на други поглед. Сличности ролетне су указао је разноликост и резултат је узбудљиво рад уметности на сваки нокат. Посебно занимљиво, и ефикасно делује када појединачне боје су живописне поставља или дистрибуирати такође у ритму на ноктима. Дакле, параван за пуну сликовити је микс, што је потпуно различите, а ипак уобичајене елементе на сваки нокат.
 
Боја гел сетови су и даље идеалан почетни комплет за почетнике. Избор разних боја вам олакшава први експеримент, скупа са средње вискозност боја гелова, која поред тога имају ефекат мед и самостално да глатко посебно су добро позициониране. Предност ових гелова: елиминише сложене подношење посла, која има неколико препрекама, посебно за почетнике у нокат дизајн. Селекција у ндед радњи садржи скупове гел боја из опсега ндед исто тако добро као премиум комбинације за глума посебно елегантна закуцати дизајн.
Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€