Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Стартер Сетови
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Стартер Сетови

Сортирај по: стандард
Filter articles
1 2
Наил Фоил - Сребрна Стартер Сетови Наил Фоил - Сребрна
1,19 € *
-25%
Стрипер сет Стартер Сетови Стрипер сет
3,89 € *
YOUMAXX педикир сет Стартер Сетови YOUMAXX педикир сет
од 4,69 € *
Наил заковице 50 Ст Стартер Сетови Наил заковице 50 Ст
1,88 € *
-30%
 Стартер Сетови
2,79 € *
-20%
Божић Сет 4 Стартер Сетови Божић Сет 4
9,56 € *
Мосаиц савети Стартер Сетови Мосаиц савети
8,87 € *
Сортирај по: стандард
1 2

Молимо Вас да изаберете одговарајући под-категорију за Стартер Сетови:

Сетови
Тхе пажљиво осмишљене наил арт комплети омогућавају лак дизајн у увек нове и креативне варијације. Тхе наил арт елементи сваког сета могу се слободно комбиновати и магија ноктију дизајн од екстравагантно да модеран на природне и вештачке нокте. Комбинације појединих елемената су координисане тако да складан укупну слику.
Маникир сетови
Маникир сетови једноставно укључити све што је потребно за уредне нокте. Сетови укључују практичне алате за подношење и полирање, али и за скраћивање ноктију. У зависности од обима и величине су погодне за аранжмане за професионалну Наил Салон, за кућу или за брзу маникир у покрету.
Педикир Сетови
Брига за један од најважнијих делова тела дају педикир сетове. Интелигентна комбинације укључују све што је потребно за интересни и чистим ногама. Са редовном употребом, стопала не само да изгледају чисто и лепо, али и захвали напоре са стабилном стању приправности и доброг осећаја тела.
Гел Сет
Огроман избор УВ гел кит и ЛЕД гел стартер сетове са премијум прибора за почетнике и ноктију салоне. УВ гел и ЛЕД гел ноктију дизајн Стартер сетови обухватају све производе који су неопходни за професионалну ноктију моделовања. Производи nded не садрже ММА (метил метакрилат )." Сетови су за....
гел лак Сет
Они који желе да сачувате компилацију појединачних компоненти за нокте дизајн који је баш како треба са гел лак cет из наше продавнице. Посебно за почетнике, су пажљиво осмишљене комбинације угљеника премаза и различитим радним алатима су идеални. Комплети садрже дуготрајних боја боје у различитим бојама и комбинацијама. Пуна корица као и маштовити ексер на природних ноктију да се стално мијењају поветарац.
Уље Сет
Ако ваше нокте сјај захваљујући дугог излагања више није у свом природном сјају, али досадно и крте дело, онда морате да се опустите. Лак за нокте, гелова, уклањање лепка и напад ноктију, што је сува и нека пати - то се огледа у изгледу. Али то мора...
Примерак
Производња вештачких ноктију није лак и захтева праксу. Свако ко није сигуран да ли он / она жели да научи моделирање вештачких ноктију, у ствари, не треба исто као и скупе скуп са већим количинама гел или акрил производа за куповину, али је јефтин...

Наила дизајн Китс обезбеди све што вам је потребна професионална ноктију дизајн. поставља се паметно ставити заједно, тако да почетници могу на пољу дизајна ноктију укључи светло и сва материјала на располагању. С друге стране, оператери професионалних студија ноктију, као и професионални произвођачи ноктију-уметника добијају новац: употребљени материјали су највишег квалитета и потпуно у складу са европским стандардом. производи могу задовољити ваше захтеве, они долазе директно од произвођача, што значи да можемо да вам гарантујемо добру вредност за новац.

Ћете наћи у нашем каталогу различитим комплети ноктију дизајн, наравно за пружамо практичне све-у-један комплет заједно за све потребе. Поред акрилик гела сетова и сетова са производне линије вилет ноктију са гел сличних производа скупова дизајна ноктију уметности, акрилик поставља са скупова производа ноктију дизајна, пуњење ноктију компаније Арт дизајн, као и обрасце за нокте дизајн. сетови укључују лечење јединице, тајмере, све потребне материјале и алате. Савети и лепила које се одговара по доброг квалитета и других материјала су такође укључени. Тако поставља као примарни систем за новоотворени ноктију салони су посебно атрактивне. Као и код скоро свих производа у нашу линију производа користи релеј цену, односно да приликом наручивања веће количине комплета појединачних налога за јефтинији.

Производи ндед е.К. не садрже ММА (метил метакрилата).


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни