Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Стартер Сетови
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Стартер Сетови

Сортирај по: стандард
Filter articles
1 2
YOUMAXX педикир сет Стартер Сетови YOUMAXX педикир сет
од 2,54 € *
NAIL-EON УВ гел Кућни Сет Стартер Сетови NAIL-EON УВ гел Кућни Сет
од 24,25 € *
10,41 € / 1000 g
Стрипер сет Стартер Сетови Стрипер сет
6,33 € *
Наил Фоил - Сребрна Стартер Сетови Наил Фоил - Сребрна
2,07 € *
34,50 € / 100 g
YOUMAXX Педикир тапочка 12 парова Стартер Сетови YOUMAXX Педикир тапочка 12 парова
од 14,81 € *
9,03 € / 100 g
Vylet Nails Сет за помоћ - Акрилик Стартер Сетови Vylet Nails Сет за помоћ - Акрилик
56,71 € *
69,16 € / 1000 g
Сортирај по: стандард
1 2

Молимо Вас да изаберете одговарајући под-категорију за Стартер Сетови:

Нокат арт сет
Ко жели да не смета и окупи појединачних компоненти за креативно нокат арт из радње, точно са скуповима ексер уметности. Различите елементе дизајна у различитим бојама су у нокат Стартер поставља заједно, које су увијек нов и јединствен композиције. Дизајнираних нокти су риба, драгуљ и визит карту од носиоца и нокат салонима где је дизајнирана за уметност.
Маникир сет
Класичан маникир скупу, кући као и практичан прибор у торбици не би требало да недостаје, састоји се од неке фундаменталне најбоље интересе које омогућавају темељни ексер бриге. Брзе поправке, на пример риповане природан или вештачке нокте су могући са сцене и спречавање оштећења често горе. Нокат је и даље згодан и леп у свакој ситуацији.
Педикир скупова
Одржавају се од главе до пете. Ова позната изрека није у потпуности имплементирана у многим случајевима. Стопала припадају главни, нажалост често такође потпуно занемарени делова тела. Док носе нас поуздано дугогодишње, можете убацити јако слабо вентилирајуће ципеле и не правимо млитаво ни под велики стрес још дуго. Стопало нега је стога врло важно.
Гел Сет
Огроман избор УВ гел кит и ЛЕД гел стартер сетове са премијум прибора за почетнике и ноктију салоне. УВ гел и ЛЕД гел ноктију дизајн Стартер сетови обухватају све производе који су неопходни за професионалну ноктију моделовања. Производи nded не садрже ММА (метил метакрилат )." Сетови су за....
Опрему за гел боја
Света боја гелова нуди безброј нијанси и многе различите ефекте. Није увек лако се одлучујете. Скупови у боји гел се много лаксе. Сетови комбинујете боје и УВ добије које одговарају једни са другима - ово олакшава уметницко кохерентну ексер, ствара атрактивне ефекте за нокат модел слојева и осигурава црвени конац, добар дизајн на потребе гел за нокте.
Скупови УВ лак за нокте
Издржљиви премаза, не чип са безбедности су могућа боје из скуповима УВ лак за нокте. На угљен високог квалитета премаза су дизајнирани тако да држите ни под оптерећењем на ексер и уверите се да је без мане и лепа површина дуж већег периода. По боји шеме у сетови увек нове комбинације можете креирати, за сваку прилику је одговарајући УВ лак за нокте на дохват руке. У неким скуповима, разне прилоге као прибор су укључени, тако да је комплетан нокат манекенство је уз помоћ садржаја.
Уље Сет
Ако ваше нокте сјај захваљујући дугог излагања више није у свом природном сјају, али досадно и крте дело, онда морате да се опустите. Лак за нокте, гелова, уклањање лепка и напад ноктију, што је сува и нека пати - то се огледа у изгледу. Али то мора...
Примерак
Производња вештачких ноктију није лак и захтева праксу. Свако ко није сигуран да ли он / она жели да научи моделирање вештачких ноктију, у ствари, не треба исто као и скупе скуп са већим количинама гел или акрил производа за куповину, али је јефтин...

Наила дизајн Китс обезбеди све што вам је потребна професионална ноктију дизајн. поставља се паметно ставити заједно, тако да почетници могу на пољу дизајна ноктију укључи светло и сва материјала на располагању. С друге стране, оператери професионалних студија ноктију, као и професионални произвођачи ноктију-уметника добијају новац: употребљени материјали су највишег квалитета и потпуно у складу са европским стандардом. производи могу задовољити ваше захтеве, они долазе директно од произвођача, што значи да можемо да вам гарантујемо добру вредност за новац.

Ћете наћи у нашем каталогу различитим комплети ноктију дизајн, наравно за пружамо практичне све-у-један комплет заједно за све потребе. Поред акрилик гела сетова и сетова са производне линије вилет ноктију са гел сличних производа скупова дизајна ноктију уметности, акрилик поставља са скупова производа ноктију дизајна, пуњење ноктију компаније Арт дизајн, као и обрасце за нокте дизајн. сетови укључују лечење јединице, тајмере, све потребне материјале и алате. Савети и лепила које се одговара по доброг квалитета и других материјала су такође укључени. Тако поставља као примарни систем за новоотворени ноктију салони су посебно атрактивне. Као и код скоро свих производа у нашу линију производа користи релеј цену, односно да приликом наручивања веће количине комплета појединачних налога за јефтинији.

Производи ндед е.К. не садрже ММА (метил метакрилата).


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни