Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Стартер Сетови / Уље Сет
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016

Уље Сет

Сортирај по: стандард
Filter articles
Сортирај по: стандард
Почетни сет за нокте дизајн поставља акрилном

Ако ваше нокте сјај захваљујући дугог излагања више није у свом природном сјају, али досадно и крте дело, онда морате да се опустите. Лак за нокте, гелова, уклањање лепка и напад ноктију, што је сува и нека пати - то се огледа у изгледу. Али то мора да буде трајно стање - вештачке нокте на природне нокте може омогућити опоравак без тебе делује са ноктима запуштен да изађе у јавност. вештачки нокти добију све боје, сјај агенти, сјај и накита, који би нормално да се примени на природни нокат. Овде, вештачких ноктију са танким слојем лепка на природни нокат прилогу, тако да се опоравља од чега - Заштита од механичких стимулуси као што су дневно додиром на рачунару, у супермаркету или слично, где је поред.

Акрилни нокти су теже него боље познати гел за нокте. Они су направљени од прах и решења могу бити, што, када очврсне, формирају стабилну слој на нокте и онда се третира као природни нокти. Можете да ставите у облик, који је насликао, проболи и украшен драгим камењем. И они могу да дочара лепе дуге нокте, све док се опорави природне потребе ноктију.

Наш асортиман обухвата две серије које пружају све што је потребно моделирање акрилне нокте. скуп је прилагођена кућну употребу, други на потребе професионалних ноктију салони и ноктију дизајнер одлука. Детаљна упутства за моделирање вештачких ноктију заокружује понуду.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни