Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Стартер Сетови / Уље Сет
Стручни Уље Комплет за савршен француски маникир са акрилним моделирања
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+


За упис као ексер стилиста / ф је преко потребан, као стартер сета су само у праву. Ако желите да се одважити на акрилне моделирању да иде нарочито добро са акрилним скуп, где је све укључено. nded са нашим професионалним акрилним сету, добијате комплетан основном опремом за најлепше акрилних нокти докумената.

Наш асортиман обухвата по праху 30г акрил на јасан, розе и беле. Дакле, лепа француски маникир изглед су створили. Осим тога, 100мл акрилик течност, три равне и закривљене про-фајлови у гранулације 100/180 респективно, тампон и високог сјаја полирање блок су наведени у плаво. 100мл Чистач, акрил четка и Даппен јело стакла су такође део понуде као подлога за ултра чврсто држање. За надоградња ноктију, сет укључује дојаве кутију са 100 савете, два Наила лепак за 3 мл и ноктију сечивом. Десет дрвени штапић и ролна 500 Зеллеттен употпунити понуду. Поред тога, добићете детаљан упутства за руковање, тако да ваш савршен акрил моделовање, ништа не стоји са професионалним НДЕД Ацирл сет на путу.

Ми вам гарантујемо највиши квалитет наших производа. Поверење наших година искуства у производњи и уверите се у наше производе, бићете потпуно одушевљени и задовољни. Искористите наше велико сета и дочара најлепши акрил технику.

Мере
+
0.278 Метар (m)
0.276 Метар (m)
0.141 Метар (m)
Печат
+
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
Преглед
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни