Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Стартер Сетови / Уље Сет
nded Професионални акрил сет

Детаљи
+


За упис као ексер стилиста / ф је преко потребан, као стартер сета су само у праву. Ако желите да се одважити на акрилне моделирању да иде нарочито добро са акрилним скуп, где је све укључено. nded са нашим професионалним акрилним сету, добијате комплетан основном опремом за најлепше акрилних нокти докумената.

Наш асортиман обухвата по праху 30г акрил на јасан, розе и беле. Дакле, лепа француски маникир изглед су створили. Осим тога, 100мл акрилик течност, три равне и закривљене про-фајлови у гранулације 100/180 респективно, тампон и високог сјаја полирање блок су наведени у плаво. 100мл Чистач, акрил четка и Даппен јело стакла су такође део понуде као подлога за ултра чврсто држање. За надоградња ноктију, сет укључује дојаве кутију са 100 савете, два Наила лепак за 3 мл и ноктију сечивом. Десет дрвени штапић и ролна 500 Зеллеттен употпунити понуду. Поред тога, добићете детаљан упутства за руковање, тако да ваш савршен акрил моделовање, ништа не стоји са професионалним НДЕД Ацирл сет на путу.

Ми вам гарантујемо највиши квалитет наших производа. Поверење наших година искуства у производњи и уверите се у наше производе, бићете потпуно одушевљени и задовољни. Искористите наше велико сета и дочара најлепши акрил технику.

Мере
+

0.279 Метар (m)
0.276 Метар (m)
0.139 Метар (m)

Печат
+

Stvrdnjavaju se na vazduhu

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Ulepšajte prirodne nokte ili umetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na vazduhu.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.5517

Преглед

5
16
4
14
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни