Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Стартер Сетови / Уље Сет
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Vylet Nails Сет за помоћ - Акрилик
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

"Вилет-Нокти проблема нокти директно од произвођача вилет нокти-тхе-арт УВ гел и акрил развој вилет-усне. Проблема ноктију је највишег квалитета Наил Студио директно од произвођача.

- Вилет-Нокти проблема ноктију је на располагању за све типове ноктију-ексклузивну на вилет нокте развијен и произведен

- Најновији УВ гел Акрилик технологије коначно дозволи 100% пријања ни за крајње проблематичне нокте

Садржај:

- Вилет револуција-нокти буквар 15мл

- Вилет-Акрилик нокти Течни 100мл

- Вилет-Цлеанер Стандардни нокти 100мл

- Вилет Нокти Акрилик прах-30г јасно

- Вилет Нокти Акрилик прах-30г беле

- Акрилик Нокти вилет-прах розе 30г

- Нокти вилет-револуција заптивање гела 15мл

- УВ гел моделовање смернице

- Акрилик моделлаге Упутство

- УВ гел списак честих грешака

Након уклањања било који постојећи лак за нокте или других нечистоћа из нокте, нокти могу бити равномерно формирана од стране подношења.

Ноктију тип форма сада може да се савршено опремљени за савете. Ноктом савети мора бити компатибилан са површине, довољно тако да врх се може сместити и поставити на природне нокте. Када савет је правилно везани, изгледа као природан продужетак природних ноктију. (Када облик природних ноктију има исти или сличној форми, што је ближе могуће
изабрани савети).

Природних ноктију треба цистити темељно и одмашћену са вилет-нокти Стандардни чистије 100мл - Дегреасер. Кроз веома темељно чишћење и одмашћивање природних ноктију оптималног трајност вештачких ноктију може постићи.

Да би се припремио испод површине нокта примењују врх лепак (врх лепак).

Убаците врх ноктију са благим притиском тачно на месту природних ноктију. То је победио да спречи било какав ваздух из који долазе у контакт са ноктију током овог процеса. Од нокат лепак суши веома брзо, овај посао мора бити завршен брзо и брзо.

Са сечивом нокте врхом, исећи вештачки врх до жељене дужине. У овом тренутку, облик врха може бити формирана. Облик облик нокта са финим песком лист фајла 240 гранулације.

Тачка између природног нокта до врха треба пажљиво примењивати са финим песком гранулације 240 листова фајл који ће бити поравнати.

              Да би се олакшало рад, вилет-Нокти Савет Блендер може да се користи.

Сада је потребно применити револуција вилет-нокти 15мл буквар - Везивање агената штедљиво на природни нокат и дозволити да се осуши веома добро.

Потопите четке моделирања у Даппен стакла са вилет-Акрилик Течни Ексери, онда иде са мокром четкицом у врху са вилет-Нокти Акрилик у праху 30г испуњен провидним стаклом Даппен. Са малим ДАБ, прво идите на врху окренуто надоле. Држите четкицу стан и почињете да модела облик ноктију савет. 2. и 3. могући Акрил-лопте из средине ноктију матрице су моделоване.

Ако изаберете шаблон техника (папир шаблоне / ролна) и одлучили су (за проширење природних ноктију без савета), ставите шаблон тачно на природни нокат. Први акрил-ДАБС се онда уклања и матрица са равним обликом четке врха бренд. Други и трећи ДАБС су у средини нокта, и треба да се уклони и матрице је моделован. Желите ли природни побољшања ноктију истиче, примењују се нокат врха, бела акрилна у праху. Власт
не би требало да буде стављен на заноктица ради!

Да исправи неравнине и ре-облику несавршености, само користите са финим песком лист 240 ризле фајла. За савршен високог сјаја, молимо Вас да применимо нашу Нокти вилет револуције-Заптивање гел за 15мл. "

Мере
+
0.294 Метар (m)
0.21 Метар (m)
0.111 Метар (m)
Печат
+
инструкције
+

1. korak: Nokat pripremiti kao i obično.

2. korak: Primer (prajmer) naneti na prirodni nokat.

3. korak: Počnite sa spajanjem akrilne tečnosti i pripadajućeg pudera.

4. korak: Kist se mora prvo umočiti u tečnost a zatim u puder.

5. korak: Sada imate kremastu mastu na vrhu kista.

6. korak: Sa masom možete početi oblikovanje nokta.

7. korak: Priloženi gel služi za konačan sjaj gotovog oblika.


Savjet: Takođe možete, ako ne želite nanositi sjaj za nokte, nokat ispolirati pločicom za poliranje noktiju do punog sjaja.Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.3
Преглед
5
3
4
0
3
0
2
1
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни