Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Стартер Сетови
Fizz-Један скуп ноктом

Детаљи
+


У области дизајна ноктију, скоро све је већ на располагању. Али ипак увек постоје нове идеје чекају иза угла. Идеје почети стално нове трендове. Кавијар је познат као ексклузивни посластица, и то је такође познат и да раде против бора. Зашто не доноси овај ексклузивни поглед на ноктима? Наравно, ми не говоримо о реалном кавијара, уместо малих бисера који стварају ефекат кавијара.

Физз нокти створи нови 3Д ефекат на ноктима. Потребан вам је боја лак за нокте, који ће бити примењен у два слоја. Нудимо широк спектар боја, можете тражити само онај прави да одговара мале бисере. Рад почевши од једног нокта, али не раде све нокте све одједном! Мали Физз или кавијар бисери се постављени на још влажну површину. Увек користите бисере са одговарајућом површином да бисте избегли да их изгубите. После цео нокат је покривена, нежно гурните бисере у нокат да их приложите сигурније. Нека нокат суши за око 15 до 20 минута, а примењује горњи слој. То помаже да се сачува што је стварање трају дуже. Са овом сету ћете добити једну дозу од бисера.

Уз помоћ левка испоручене, можете лако да окупе палог бисере назад у дози. Опчинити себе и своје пријатеље са нечим ексклузивним. Можете наћи све потребне ставке, и много више од наше продавнице! Проверите га сами!

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

3

Преглед

5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни