Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Стартер Сетови / гел лак Сет
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

гел лак Сет

Сортирај по: стандард
Filter articles
Сортирај по: стандард

Трајна завршава који неће ољуштити са сигурност са бојама из гел лак cет могуће. Тхе угљеника премази висококвалитетна су дизајнирани да држе и под оптерећењем на нокта и бринете о дуго за беспрекоран и прелепом интерфејса. Комбинације боја у сетовима увек могуће да створи нове комбинације за све прилике право УВ лак је при руци. У неким сетовима, разни алати су такође укључени као додатна опрема, тако да је уз помоћ садржаја целу ноктију моделовања је могуће.

Царбон језера обезбеде у пријави неколико предности. Прво, због квалитетних УВ премаз се може лако и уговор обрађује након уговора од стране специфичном вискозности себе глатке. Ово елиминише полирање или брушења, ексер изгледа савршено од почетка и за неколико недеља.Угљен у рекету чини нокат посебно отпорни на механички стрес и других стресова. Поред тога, заводљива треперење која наглашава боју сјај, за беспрекорно прелепим нокте, скрене пажњу на себе даје. Услов за дугу издржљивост је педантан ред у танким слојевима. Сваки слој мора бити излечен одвојено под УВ лампом.Број слојева зависи од жељеног интензитета боје и дизајна. У угљеника премази из гел лак cет могу да се мешају и комбиновати за креативне ноктију уметничке ефекте.

Нудимо у нашој онлине продавници на разним скуповима стартер. Увек укључују неколико система Инк за разне координисане нијанси и детаљним упутства. Изборно, комплети укључују Додатну опрему, као што је на УВ светлост лампе, Ремовер или Зеллеттен. Такође буффер, подношење, росевоод штапићи и полирање уље су на различитим скуповима садржајима.

Са нашим стартер комплети могу бити једноставна примена Царбон УВ премаза тест са лакоћом. Може се применити на Геллацк о природних ноктију као и акрилне или гела нокат моделира. Као базе на природном нокту препоручују основни прекривач за заштиту од ексер промене у боји. За још боље одговара агенс за везивање се наноси на базу гела пружа. Тхе УВ боја за нокте комбинују предности лака за нокте и УВ гела у производу и обећавам дуге сјајна, светле боје и најбољу трајност!

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни