Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Стартер Сетови / Маникир сетови
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Маникир сетови

Сортирај по: стандард
Filter articles
Promed de luxe 620 Маникир сетови Promed de luxe 620
199,45 € *
Сортирај по: стандард

Цлассиц маникир сет, дом као практична посуда у вашој торби не треба пропустити, састоји се од неких основних бестантеилен који омогућавају пажљиво ноктију. Такође, поправке, на пример Снагс природни или вештачки нокти су могуће са скупова и често спречавају више озбиљну штету.Наил остаје лепо и лепо у свакој ситуацији.

Основна опрема маникир сет често налази у практичном случају. У зависности од тога да ли је скуп намењен за темељну кући ноктију или да се практично смештени у ташни или несесере, сетови се разликују по величини и обиму. Увек, међутим, да садржи један или више фајлова у различитим степенима финоће, висококвалитетних маказице за нокте или грицкалицу за нокте и разним додацима, као што су заноктица нож или коња ноге да нежно потисне заноктице или очистите нокте ивице прљавштине или гел остатака након моделирања. Скупови о иду обично садржи сличну основну опрему, али често у малом или дупло интелигентан инструмент. Смештени у постављеним компонентама су лепе и практични предмети који су сигурно затворен патентним затварачем. Постоје у зависности од предмета квалитета од пластике, имитација коже или праве коже за луксузну верзију.

Маникир сетови за професионалну употребу нису баш намењене за путовања и често садрже знатно шири спектар или чак електрични Наил Дрилл за маникир и негу ноктију. Често Ови скупови такође садрже уређаје са којима кожа може да се одржава, на пример, на калус. У глодалице имају бројне есеје, заведен са онима који могу да се бруси и полира. Конкретно, када не само маникир, али и педикир са сетом требало би да буде могуће да се више уређаја, као што су су потребне маказице за нокте. То је због чињенице да су нокти често граде много стабилнији од ноктију.

Ин nded mагазин нуди квалитет маникир сетови, његови уређаји су направљени од издржљивог и дуготрајног материјала, маникир метални апарати су природно интегрисане као нерђајућег верзија. Скупови треба напоменути да након употребе опреме треба очистити од прљавштине и поднесака. Тако да посуђе за наредну употребу могу се одмах користити. Који чишћење методе су обе погодне, погледајте упутства произвођача.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни