Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Стартер Сетови / Педикир скупова

Педикир скупова

Сортирај по: стандард
Filter articles
NAIL-EON УВ гел Сет Педикир скупова NAIL-EON УВ гел Сет
од 38,41 € *
YOUMAXX педикир сет Педикир скупова YOUMAXX педикир сет
од 3,73 € *
YOUMAXX педикир сет 3 in 1 Педикир скупова YOUMAXX педикир сет 3 in 1
2,04 € *
-45%
YOUMAXX Педикир тапочка 12 парова Педикир скупова YOUMAXX Педикир тапочка 12 парова
од 9,95 € *
6,07 € / 100 g
YOUMAXX педикир сет 5 in 1 Педикир скупова YOUMAXX педикир сет 5 in 1
4,49 € *
-45%
YOUMAXX педикир сет 4 in 1 Педикир скупова YOUMAXX педикир сет 4 in 1
3,48 € *
-45%
Сортирај по: стандард

Док педијатра се углавном бави здравствене аспекте стопало негу, ексер дизајнер са бринемо стопало осигурава чист и лепа стопала у козметичке поља. Поготово нокти ће се професионално одржавати уз уређаје из скупова нам негу. Добро , посла нису доступни уређаји, који су лагано розњаце и пукотине се могу уклонити.


Код за педикир стопало се врти око. Скупови садрже све алатке које су потребне за професионалну маникуру код куће или у педикир салон за нокте. То је важно изнад свих моћан Милинг јединица која се може користити врло флексибилно над разним чланцима. Па , онда је могуће да поднесете ноктију са малом силом или пољски. Посебно често врло дебеле нокте палац може бити као обзиран и ефективна форма. Скупови у случају практичну, тешко љуске, на пример стопало негу испоручују. Све компоненте су јасно ово средила, чување простора и безбедно да се притаји и лако може бити преносив ако је потребно. Ово је проширена важне и атрактивне тачке, што може бити прави дифферентиатор, на пример опсега у мобилни нокат студија.

Поред самог ексер, такође кожи стопала може бити одржана са разним прилозима. Увек је била ту на жуљ формацију. Ово штити тако осетљиву кожу, на пример на бале или на пети. Роћњаиа је предебео, сузе и болна промене у питању. Тако да то није тако далеко, заштитни слој мора уклонити редовно. Вишак коже се уклања поуздано за сечење прилоге, што може да се користи на усмјеривачу. Наредни фоотбатх, на пример као купање парафина одржава такође стопала и постају мека и гибак. Колико пара су стопало бригу посебно за ноге у ндед онлине продавница такође уљаним купатила и друге препарате за негу.
Претражи кроз наша онлине трговина и проналажење скупови ногом негу и много више производа за негу и улепсавање стопала или креативно нокат уметност за прст ноктију! Производе високог квалитета, широк избор и брза испорука услуга и ведрог направи још више забаве у селекцији, купите и користите нам чланке!

 

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€