Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Лак за нокте / Боја Наил Полисх
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
Детаљи
+

У области уметности нокат, боја гелови и гел нокте производи су познати већ дуже време. Они вам омогућавају да креирате невероватне креације на ноктима. Постоји много боја и ефекти могу да бирају. А ипак, упркос свим већ доступним опцијама, увек је у потрази за новим идејама за наил арт. Нудимо вам Наил-ЕОН Чаробна магнетима Пен. Он је пројектован тако да ради са нашим ноктију-ЕОН Магиц Магнет Гел пољских производа.

Са овим производима можете имати нокте који привлаче пажњу као магнет!Посебан гел лак садржи магнетне праху. Нанесите производ управо као било који други Гелисх производа. Након што сте применили гел, узми оловку и држите га близу површине нокта. Не дозволите да оловка додиривати нокат, магнет у праху ће поравнати са оловком када оловка не додирује нокат. Када сте завршили дизајн који одговара, очврсну гел лак као обично и запечате га са премазом.Крајњи резултат ће вас задивити. Ми Вам понудимо производ који прати стандарде ЕУ и да је квалитетан. Као и сви наши производи, то је резултат најновијег УВ гел развој. Нека ово ноктију-ЕОН Чаробна магнет оловка вам помоћи да креирате најневероватније нокте!

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни